Odgušenje kupatila

Odgušenje kupatila skoro uvek podrazumeva odgušenje odvoda sanitarija i odgušenje kanalizacionih cevi koje se u mreži spajaju sa glavnom cevi. Zagušenja kupatila se dešavaju iz raznih razloga, a najčešće se dešavaju usled nagomilavanja ostataka sapuna, deterdženata, paste za zube i kose koji se lepe za zidove odvodnih cevi. Blokade kanalizacije u kupatilu mogu biti prouzrokovane i ubacivanjem čvrstih predmeta (često dečije igračke) ili tkanina, vlažnih maramica i kesa.

Odgušenje kupatila - Odgušenje kade, Odgušenje lavaboa, Odgušenje WC šolje

Znaci da je potrebno odgušenje kupatila

Odgušenje kupatila - Vodoinstaterske usluge BeogradSporo oticanje otpadnih voda u lavabou, kadi ili tuš kabini ili vraćanje vode u WC šolji mogu biti prvi znaci zagušenja kanalizacije koje ne treba ignorisati. Odgušenje kanalizacije u kupatilu je nešto što se mora uraditi što pre kako bi se izbegle posledice po imovinu i zdravlje.

Na prvi znak delimičnog ili potpunog zagušenja kanalizacije, pozovite stručnu ekipu vodoinstalatera na: 063/833 00 05 ili ‎011 322 17 13 i naši vodoinstalateri će profesionalno i kvalitetno rešiti svaki problem.

Pored stručne intervencije odgušenja kupatila naši vodoinstalateri mogu ponuditi i neke savete i informacije o proizvodima koji mogu pomoći u prevenciji zagušenja kupatila u budućnosti.

Kvalitetno odgušenje kupatila

Kvalitetna usluga odgušenja odvoda u kupatilu je važna stvar. Zagušenje jednog dela kanalizacione mreže u kupatilu može popraviti funkcionalnost sanitarija na kojima se zagušenje javilo, ali ako se uradi odgušenje samo te jedne cevi, moguće je da će blokada nastati na drugom delu. Ako bar jedan od odvoda u kupatilu ne funkcioniše, to može znatno uticati na odvode ostalih sanitarija.

Ne čekajte štetu - pozovite za odgušenje kupatila

Kombinovanje problema sa odvodima u kupatilu, odnosno nerešavanje problema odgušenjem kompletne kanalizacione mreže u kupatilu, može proizvesti više štete nego koristi. Zagušena kanalizacija može izazvati poplave, može doći do curenja zbog pritiska u cevima, a iscurela otpadna voda je idealan način za povećanje broja mikroorganizama u zidovima i vazduhu.

Zato nema razloga da razmišljate o mogućoj šteti ili brinete o tome da se zagušenje kupatila često ponavlja i izaziva velike probleme. Kanalizaciju u kupatilu možemo vratiti u ispravno stanje stanje na siguran i blagovremen način. Odgušenje kupatila obavljamo brzo sa minimalnim potrbnim vremenom i alatima.


HITNE INTERVENCIJE